Hem > Social Media Club > SMCGBG, januari 2010

SMCGBG, januari 2010

Nu har konceptet Social Media Club Göteborg börjat sätta sig en del och det är riktigt trevligt att det är så många som väljer att återkomma gång på gång.

För er som inte känner till det så är det alltså så att Social Media Club Göteborg är en lokal version på de många Social Media Clubs som finns runt om i världen. Bara i Sverige finns det ett flertal och det växer ständigt upp nya. Sedan i augusti 2009 har några eldsjälar i Göteborg träffats och diskuterar sociala medier. Vi har alltid olika moderatorer som sköter samtalen och igår sköttes samtalen av Maria Gustafsson på MIKU. Vi diskuterade kring det här med att vara öppen respektive anonym när man kommenterar på nätet. Vad är fördelarna med anonymiteten respektive med att vara helt öppen med vem man är. Först fördes diskussioner i smågrupper för att sedan låta varje grupp presentera sina ståndpunkter. Poängen med det hela blir att vi tar lärdom av varandra och utvecklas i vårt kommunikationstänkande i sociala medier.

Ensam är stark, tillsammans är vi starkare. Är ni nyfikna på Social Media Club så kom till oss. Vi träffas alltid sista fredagen i varje månad klockan 13 på restaurang SoHo i Göteborg. Slink in på en lärorik lunch om du har vägarna förbi. Använder du Twitter så följer du våra diskussioner under #smcgbg

Här finner du gårdagens diskussioner som livesändes på Bambuser.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 15 maj, 2011 kl. 23:48

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: