Hem > Ishockey > Vi Vill Se Frölunda

Vi Vill Se Frölunda

Jag vill inte vara den typen av person som bara kommenterar när Frölunda ställt in skridskorna och slutar spela. Problemet är bara att det är i de viktiga matcherna man vill se Frölunda visa upp samma styrka som de visat i de senaste matcherna. Ikväll förlorade de mot Färjestad med 8-1. Det är inga roliga siffror att läsa men problemet är den stora ojämnheten i laget.

Nu är det bara några matcher kvar till slutspelet och det är just ojämnheten som är oroande. Att förlora mot Färjestad på bortaplan är verkligen inget att skämmas över, det är ett bra lag. Men man får inte förlora med 8-1, i synnerhet inte när laget var inne i en miniformtopp med sex segrar på de senaste åtta matcherna. Och det är alltid lika frustrerande att höra Ulf Dahléns ord efter en förlust, han verkar nämligen aldrig bli upprörd. ”Vi tar med oss tredje perioden”

Att ha denna omjämnhet när laget närmar sig slutspel innebär att risken att åka dit i kvarten är överhängade. Vi vill se Frölunda… i slutspelet. Väl där, kan vad som helst hända.

Den som lever får se!

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: