Hem > I Nyheterna > American Idiot

American Idiot

Ja, den här veckan har sannerligen tuffat på i snälltågsfart. Det är nästan så jag höll på att bli överkörd, men jag har hållit mig hyfsat långt från spåret.

Jag ska berätta om en amerikansk idiotfamilj, mycket amerikanska dumhuvuden finns det ju 🙂 Men först ska jag snacka julen. Det är på väg att bli den 19 december och julafton är bara några dagar bort. Det ska bli trevligt värre och förhoppningsvis ska man få sig en lugn och fridfull jul a’la Karl-Bertil Jonsson, innan Tyko skriker att han ser på TV. Man måste göra sin medborgerliga plikt här i livet förstår ni för att få en full god jul (det sista var en intern grej från famijealbumet!)

På jobbet ska vi bara jobba till 14.00 sedan ska vi duka upp ett långt julbord på kontoret med tillhörande mat och dryck. Själv ska jag hålla en presentation imorgon (eller en brief, men det låter coolare med presentation, så jag säger det) Den senaste veckan har jag nämligen spenderat med att researcha internetvärlden, med fokus på Youtube, Facebook och Second Life – det är nästan som att surfa hemma men man får betalt för det. Nej just det fan, det var ju bara praktik och ingen ersättning utgår.

Nu till den amerikanska idiot familjen. Aftonbladet skriver om familjen i New Jersey som inte fick köpa tårta med namn på deras son. Orsak: sonen heter Adolf Hitler. Hans två systrar heter Aryan Nation och Hinnler. På familjens vägg hänger swastikor och bilder på den tyska örnsymbolen under andra världskriget. Pappan har hakkorstatuering. Om han är nazist eller nynazist? Nej då, inte alls enligt honom själv – han gillar bara tyska grejer.

Men vad fan, kan han inte gilla bratwurst och lederhosen och en och annan tysk schlager och öl istället. Grejen är att idiotens argument inte håller. Han säger i en intervju hela tiden att vi inte ska bry oss om historien, han är osäker på om förintelsen ägt rum och ännu en gång att det är meningslöst att älta historien. Så varför har han då en massa prylar från Andra världskriget i huset om historien är oviktig?

Varför sonen heter Adolf Hitler? – Namnet är ovanligt. Kul att ingen annan i världen heter så, tycker idioten till pappa. Men tacka fan för det! Om barnen inte blir helt hjärntvättade så kommer de alla växa upp och må skit på grund av sina namn och har inte alla tre begått självmord före 18-årsålder så är det ett mirakel.

Pappan ville ta famíljen och flytta till Tyskland för de tyckte inte USA var toleranta nog mot dem. Fattar de inte att det här är jäkligt känsligt i Tyskland. Man bör helst inte nämna det. Han kommer inte få något större stöd kan jag lova

American IDIOT!!!!

Jag är så arg så jag smäller ner tangenterna. Och här i Sverige har Sverigedemokraterna 4,5% och riksdagsplats enligt senaste opinionsmätningen från SIFO. Vad fan är det som håller på att hända?????

Annonser
 1. Peter
  19 december, 2008 kl. 06:51

  Tycker helt klart att brief låter coolare, du borde säga det istället!

  Vad är det som är så fruktansvärt fel och farligt med Sverigedemokraterna? Jag har inga som helst problem med dem.

 2. Merkaptan
  19 december, 2008 kl. 12:36

  Men, Peter. Ska vi på allvar stödja ett parti som vill sträva bakåt och är för separation av etniciteter när hela världen går mot att bli globalare.

  Dessutom får Sverigedemokraterna orimligt stor makt om de kommer in i Riksdagen eftersom vi inte har ett tvåpartisystem i Sverige ännu. Jag tror dock att Sverigedemokraternas intåg och den nya änsterkoalitionen kommer att skynda på processen mot ett tvåpartisystem i Sverige. På det sättet kommer ju isåfall Sverigedemokraterna att neutraliseras.

 1. 22 april, 2009 kl. 21:44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: