Hem > I Nyheterna > The Final Countdown

The Final Countdown

Sitter just nu med webläsaren uppe och har fyra amerikanska tv-bolags hemsidor under ständig bevakning. Samtidigt så pendlar TV:n mellan SVT, TV4 och Kanal5. Tyvärr så har jag inte CNN, BBC där jag sitter och inte heller FOX, som är den roligaste TV-kanalen att titta på.

Men nu har CNN för några minuter sedan gått ut och deklarerat Obama som segrare långt innan man redovisat att han tagit de 270 elektorsrösterna som krävs utan endast 200 i skrivande stund. Men då både Pennsylvania och Ohio gått till Obama kan man nog anse att det är klart.

Det ska nu bli spännande att se hur Obama kommer bli som president. Mycket spännande.

För det är klart. Det ska till någon skräll såsom att Kalifornien går till McCain eller så, men det kommer inte att bli så. Dessutom så har Obama vunnit i New Mexico, en sydstat som gränsar till McCains hemstat Arizona.

Lite kul ska det bli att se hur min gamla hemstat Iowa röstar samt hur det kommer att gå för Al Franken i Minnesotas senatsval.

Jag skriver nog något mer igen. Men nu är det klart. Obama är president och McCain har återigen lidit ett tufft nederlag. Han förlorade ju primärvalen mot Bush 2000. Detta blir högst troligen McCains sista stora show så han väntar väl in i det sista med att ge upp och deklarera sig som förlorare. Sarah Palin, däremot, är jag övertygad om att vi inte sett för sista gången.

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: