Hem > Jobb, På resande fot > Oh Boy

Oh Boy

… vilket vackert väder solen skiner idag.

När det är fint väder och man befinner sig i Skåneland vandrar ju tankarna automatiskt till Peps Persson.

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev igen, men jag befinner mig för tillfället i Helsingborg. Och det har slagit mig tidigare också, men vi har ju några ”-borg”-städer i Sverige och de befinner sig alla i den södra delen av landet, Helsing, Trelle och Göte, det finns säkert någon till. Hur kommer det sig? Och varför finns så många ”-köping” koncentrerade på östsidan av landet, Köping, En-, Lin- och Norr-, med undantag från Lid- då.

Jaja, nu ligger jag i sängen på hotellrummet och bloggar lite. Det här verkar vara ett fint hotell, I Karlshamn var vi också på ett fint hotell, det var riktigt kul. Så jag är alltså mitt uppe i min vattenturné förra helgen avhandlade vi Karlshamn, denna helgen avhandlar vi Helsingborg, för att nästa helg avhandla Karlskrona följt av Gävle. Jobbet är kul men lite slitigt och det tär på en ibland. I Karlshamn hade vi världens bästa service från alla frivilliga som hjälpte oss, här finns det ingen sån service alls och inga frivilliga.

Jag orkar inte skriva så mycket ville bara visa på att jag levde och har hälsan för er som följer mitt liv genom denna blogg. Nu känner jag att det var länge sedan jag skrev något roligt, men jag kommer inte på något. Jag tror att min humor har tagit semester och återkommer framåt augusti. det är väl kanske därför mina inlägg blir så få också.

En av mina bästa kompisar bloggar också. Han lyckas med konsten att skriva så himla ofta och håller dessutom igång tre bloggar samtidigt. Jag har ju trubbel med en. Ja, jag vet inte hur man lyckas. Han har i alla fall talat om för mig hur jag ska få mer trafik till min blogg. Lat som jag är har jag inte provat de än, men eftersom han har en massa kommentarer så måste han ju ha många läsare. Fast han skriver väldigt bra. Jag kan rekommendera den, klicka på länken ovan och vips så är di där, fast i ett nytt fönster såklart. Jag vill ju att ni ska stanna hos mig och läsa klart först.

Kram på er i sommar-Sverige. Oh Båj velket vaäcket vaäder suilen skuiner idau.

Annonser
 1. Börje Magnusson
  29 juli, 2008 kl. 08:19

  Hej min son.

  Det är kul att läsa vad du gör. Först idag såg jag att man kunde lämna kommentarer. Det är ju också ett sätt att hålla kontakten. Ha det så kul i Karlskrona nu.

  Pappa

 2. Heidi
  29 juli, 2008 kl. 12:31

  Länken funkar inte…

 3. Peter
  30 juli, 2008 kl. 23:07

  Länken funkar juh ej!!

 1. 22 april, 2009 kl. 21:44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: