Hem > Fotboll > Three is a magic number…

Three is a magic number…

…yes it is. It´s a magic number

Äntligen. Nu har jag gett upp alla förhoppningar om ett fungerande trådlöst internet, och har istället införskaffat ett mobilt bredband. Så nu är jag tamejfan cool!!!

Jag som för sisådär ett halvår sedan trodde att mobilt bredband var något man använde till sin mobiltelefon.
Av rubriken att döma så förstår ni säkert vilken leverantör jag valde. Om jag är nöjd, då ska jag lovsjunga dem. Om inte, då drar jag fram fogsvansen och sågar jäms med fotknölarna.

Jag var förresten på The Phonehouse först på Fridhemsplan – kan verkligen INTE rekommendera det stället. Ett arrogant bemötande och felaktiga uppgifter – icke uppdaterad databas. Fick ett proffesionellt bemötande i trebutiken vid Östermalmstorg istället.

Idag har det varit fullt ös i stan. Derby mellan Djurgården och AIK gjorde att det var full (i flera bemärkelser) sång längs med Birger Jarlsgatan. Blev lite sur när jag såg att det var en kvinna som höjde sin AIK-halsduk inne på Restaurang Sturehof just som ett lemmeltåg av Djurgårdare gick förbi. Blev inte sur av det utan av det som följde. Det kastades halvdruckna ölburkar och glasflaskor in på uteserveringen, gjordes ”F–k you-tecken” och buades.

Tycker det är oacceptabelt att oskyldiga bargäster ska riskera att få en halvfull glasflaska i huvudet och öl på kläderna för att man visar lite rivalitet. Fotbollen måste göra något för att komma från sitt våldsamma rykte.

Har just tittat klart på filmen Ellling för 573:e gången eller något sånt. Jag bara älskar den filmen, och man blir ju så glad av norska också. Värre är det ju när man ser 12-åringar (en av killarna såg ut att vara i den åldern) dra runt på stan med en ölburk i handen och sen kasta in den på en uteservering, enbart för att en kvinna höll upp en gulsvart halsduk.

Heja Blåvitt!

Annonser
  1. Rebecca
    25 april, 2008 kl. 10:11

    Heja ÖIS!!!

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: